Over Ons

In 1967 is onze vader Dirk begonnen met de verkoop van bloemen en planten op markten in en rond Rotterdam. Inmiddels hebben wij, Jan en Nico, het van onze vader overgenomen en heeft het bedrijf een enorme groei doorstaan. Sinds 1 januari 2007 zijn zij gevestigd op het terrein van FloraHolland in Rijnsburg, waar wij een eigen hal hebben. Daar maken we handel klaar voor de markten in Krimpen aan den IJssel, de Bilt en Hellevoetsluis. Bovendien hebben wij op donderdag een standplaats in Rhoon. Hier zijn wij al tientallen jaren te vinden en hebben dan ook een grote, trouwe klantenkring.

Ook zijn we uitgegroeid tot een volwaardige boeketterie met brede sortering. We voorzien voornamelijk veel bloemengroothandelaren van een mooi assortiment boeketten die vervolgens in binnen- en buitenland een vaas vinden. Doordat we zelf onze handel dagelijks inkopen zijn de lijntjes kort en is er veel mogelijk.

Heeft u interesse in onze boeketten, of heeft u een vraag over één van onze markten. Bladert u dan even verder naar onze contactpagina of de pagina van de markten, daar vindt u verdere gegevens.

Wij helpen u graag!

Gebr. Ravensbergen